2021-02-15 07:30:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Lovagolja meg a felbukkanó remek lehetőségeket!

Napi horoszkóp február 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Vigyázzon ma, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mond, akkor könnyen eshet a saját csapdájába, és amikor valamiféle számonkérésnek teheti ki magát a végén. Hangsúlyozza, hogy a döntés és felelősség nem az öné!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Fontos tárgyalásokat folytathat ma; szerződéskötésre, üzleti megegyezésekre kedvező e nap. A családja azonban elégedetlen önnel. A munkája és az emberi kapcsolatai között kellene most megtalálni az egyensúlyt, hogy jól érezze magát.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Kos jegyébe lépett. Új helyzet elé állítja az élet, ámde bármily csábítónak tűnjön is, fontolja meg alaposan, mielőtt belemegy valami bizonytalanba. Maradjon a realitások talaján, most ez a legfontosabb!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön kedves és megértő típus, nem is csoda, hogy sokan választják önt bizalmasuknak. A mai napon azonban inkább ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek. Vagy legalább hallgassa meg a másik felet is, mielőtt bármit tesz!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Aki önmagával áll haragban, az mások együttérzését is nehezen szerzi meg. Próbáljon kicsit lazítani; a teendőknél és céloknál most sokkal fontosabb, hogy odafigyeljen másokra, és arra a bizonyos belső hangra is!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Kos jegyén halad keresztül. Ellentmondásokkal teli nap ez. A szerelem és a barátság most ellentétbe kerülnek: egyik a másik rovására érvényesül. Mielőtt harcba indulna, gondolja végig a következményeket!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A gondok most szerencsét hozhatnak. Ha bezárult egy kapu, kinyílik egy új. De előbb a régit jól be kell zárni. Kedvező változást hozhat egy hír egy hajdani, távolba szakadt ismerőstől.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sziporkázó a humora, elemében van, de vigyázzon, mert nem mindenki veszi tréfának, amit mond. Főképp családtagjait ne állítsa pellengérre, legalábbis ne mások előtt. Éles eszét, lendületességét inkább a munkában kamatoztassa.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hirtelen azon kaphatja magát, hogy bár semmit nem tett érte, minden megváltozott ön körül. Lovagolja meg a felbukkanó remek lehetőségeket!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Okos taktikával jobb eredményt érhet el a munkahelyén is. Vagy a munkamódszerén, vagy a kollégáival való kapcsolatán kellene változtatnia. Kedvességgel ma többet ér el, mint rámenősséggel, vagy intrikákkal.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha valakit igazán fontosnak érez az életében, akkor itt az ideje, hogy ezt közölje is vele. Ön általában nagyon közlékeny típus. Miért van az, hogy pont az érzelmeit olyan nehéz kimondania? Változtasson ezen, legyen őszinte!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sokat dolgozik, de úgy érzi, nincs meg a kellő látszata. Valamit ideje lenne áthárítani másokra, legalább a családján belül. Az otthoni munkamegosztáson kellene változtatnia, ha nem akar teljesen kimerülni. Beszéljen a társával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: